Arrangementer

DMR afholder løbende forskellige arrangementer for medlemsorganisationernes ansatte og frivillige og andre med interesse for kristen mission.

Hvis du ønsker mere information om forum eller enkeltarrangementer, så henvend dig til tovholderen på den anførte emailadresse. Hvis du ønsker at tilmelde dig, så sker tilmelding via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Deadline for tilmelding er som hovedregel 14 dage før arrangementet, men kontakt os gerne og hør, om der fortsat er ledige pladser.

Vil du høre og se (eller genhøre og gense) arrangementer, så søg blandt DMRs podcast på Soundcloud eller DMRs videoer på Vimeo.

Vil du have dit arrangement på listen, så send en kort beskrivelse og praktiske oplysninger til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til arrangementer. 

 

 

 

2018

6. december: Oplæg og paneldebat om tros- og religionsfrihed


Civilsamfundet er under pres mange steder i verden. Trosbaserede organisationer, menneskerettighedsforkæmpere og uafhængige medier og andre civilsamfundsaktører er underlagt pres, restriktioner og undertrykkelse. I 2017 blev 46 journalister og 321 menneskerettighedsforkæmpere dræbt.Denne globale udvikling i retningen ad indskrænket råderum for civilsamfundet har åbenlyse konsekvenser for menneskerettigheder som ytrings-, forsamlings- og foreningsfrihed. Men retten til tros- og religionsfrihed er også under pres. Antiblasfemi-paragraffer er et ofte brugt redskab i forsøget på at lukke munden på kritiske røster.  Tros- og religionsfrihed er en essentiel rettighed, hvis vi vil sikre plads til forskellighed og pluralisme.
Men hvordan sikrer og promoverer vi retten til tros- og religionsfrihed en global udvikling, der trækker i retningen ad mindsket råderum for civilsamfundet?
Med udgangspunkt i casestudier fra Zimbabwe og Vietnam vil vi diskutere dette.
Arrangementet afholdes på engelsk.

Hvor: Room Pro D, Christiansborg.
Hvornår: 6. december, 2018, kl. 13-15

Tilmelding senest 5. december til Filip Buff Pedersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det fulde program og nærmere beskrivelse kan findes her.


2019

Marts

14-16. marts: Space for Grace-seminar


Trosbaserede organisationer står over for en række særlige udfordringer i form af fortsat sekularisering af samfundet, politisk højredrejning i Europa og Norden og . Sammen med repræsentanter fra Svensk Missionsråd og norske Digni inviterer vi medlemsorganisationer til et fælles seminar, hvor vi på tværs af organisationer kan reflektere over disse udfordringer, og hvordan vi kan bruge vores fælles afsæt som navigation i den henseende.
Der er 6 pladser til danske medlemsorganisationer. Tilmelding sker efter først til mølle princip til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tema: Navigating in Uncertain Times
Tid: 14. marts kl 12 til 16. marts kl. 13.
Sted: Sigtuna Stiftelsen, Sverige

28. marts:  KommunikationsErfa

Mere information følger. Kontakt vores kommunikationsmedarbejder Mette Høyer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for evt. spørgsmål.

 

 

 


Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil Ny Mission

logo neg

Følg med på

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789