Arrangementer

DMR afholder løbende forskellige arrangementer for medlemsorganisationernes ansatte og frivillige og andre med interesse for kristen mission.

Hvis du ønsker mere information om forum eller enkeltarrangementer, så henvend dig til tovholderen på den anførte emailadresse. Hvis du ønsker at tilmelde dig, så sker tilmelding via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Deadline for tilmelding er som hovedregel 14 dage før arrangementet, men kontakt os gerne og hør, om der fortsat er ledige pladser.

Vil du høre og se (eller genhøre og gense) arrangementer, så søg blandt DMRs podcast på Soundcloud eller DMRs videoer på Vimeo.

Vil du have dit arrangement på listen, så send en kort beskrivelse og praktiske oplysninger til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til arrangementer. 

 

Januar

22. januar: Bestyrelsesmøde


Fælles bestyrelsesmøde mellem DMR og DMRU. Mødet afholdes i Odense.

 

Marts

14-16. marts: Space for Grace-seminar


Trosbaserede organisationer står over for en række særlige udfordringer i form af fortsat sekularisering af samfundet, politisk højredrejning i Europa og Norden. Sammen med repræsentanter fra Svensk Missionsråd og norske Digni inviterer vi medlemsorganisationer til et fælles seminar, hvor vi på tværs af organisationer kan reflektere over disse udfordringer, og hvordan vi kan bruge vores fælles afsæt som navigation i den henseende.
Der er 6 pladser til danske medlemsorganisationer. Tilmelding sker efter først til mølle princip til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tema: Navigating in Uncertain Times
Tid: 14. marts kl 12 til 16. marts kl. 13.
Sted: Sigtuna Stiftelsen, Sverige

21. marts: Bogreception

Bogen 'Økonomi og kristendom ...Hvad Guds er' udgives på Eksistensen.

Der er udgivelsesreception hos forlaget Eksistensen, Frederiksberg Allé 10, 1820 Frederiksberg C, torsdag d. 21. marts, kl. 16-18.

Der vil være en præsentation af bogen ved redaktørerne Andreas Østerlund Nielsen, Jonas Adelin Jørgensen og Martin Ishøy, og mulighed for spørgsmål og samtale, samt naturligvis et glas vin eller en vand.

28. marts:  KommunikationsERFA

Mere information følger. Kontakt vores kommunikationsmedarbejder Mette Høyer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for evt. spørgsmål.

 

April:

30. april: Fælles DMR og DMRU-årsmøde

Maj:

30. maj-2. juni: Himmelske Dage

 


Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil Ny Mission

logo neg

Følg med på

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789