julemrkeark page 001DMR´s julemærker 2016

Det er med stor glæde, at vi kan sende vores medlemsorganisationer Dansk Missionsråds julemærker for 2016. Årets julemærker er malet af den honduranske kunstner, Jaime Gabriel Reyes Pineda. Jaime Gabriel er 25 år og har en eksamen fra Honduras’ nationale kunstskole.

"Verden har brug for kunstnere"

"En kunstner fylder verden med farve, glæde og følelser, og kan reflektere over de problemer, som er en del af hverdagen. Derfor tror jeg på, at verden har brug for kunstnere – til på en anden måde at udtrykke de sociale problemer og give samfundet farve”, fortæller Jamie Gabriel Reyes Pineda.

Navnet på årets julemærker er Honduransk Jul. ”Julen er festen, der minder os om fødslen af den vigtigste person, der har været på Jorden”, fortæller Jaime Gabriel. Han fortæller om julen i Honduras: ”I Honduras er julen fyldt med glæde – men også med tristhed. Det er festen, hvor man glæder sig over årets resultater, men også hvor man er trist over det, man ikke nåede”, han fortsætter: ”I Honduras er det en tradition, at vi laver massevis af mad i julen. Julen er tiden, hvor alle besøger hinanden, og vi deler måltidet med vores venner og familie. Den honduranske jul handler om kærlighed, glæde og vigtigst af alt om at dele”.

Det støtter vi

Overskuddet fra julemærkeindsamlingen går til medlemsorganisationernes missionsarbejde. Vi vil benytte lejligheden til at sige en stor tak fra DMR for støtte og forbøn for vores arbejde sammen i mission, og samtidig ønske en god adventstid til alle 

Bestilling

Eksemplarer af julemærkerne kan bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – gaver kan indbetales på DMR´s kontonummer: 4190 900 1883.

 Download: Julemærkefolder - Julemærkerne 2016

TILMELDING TIL NYHEDSBEV

BESTIL NY MISSION

logo neg

BLIV OPDATERET PÅ:

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789