Forum for Udsendte og Familier 

Tovholder: Maria Kofod Techow

Arrangør: Dansk Missionsråd (DMR)

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fokusområde: Håndtering af udsendte medarbejdere både personalemæssigt og strategisk. Facilitator er Maria Techow fra Center for Psykiatri og Eksistens - CPE (læs mere her). Forumet er et samarbejde mellem CPE og DMR og er for både ledelse og udsendte medarbejdere. 

Yderligere oplysninger, kontakt tovholder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Målgruppe: ledere for udsendte 

Aktiviteter: Temadage

De næste aktivteteter er:

Netværksmøde: De udstationeredes egenomsorg, onsdag d. 30. august, kl. 10-15:30, Diakonissestiftelsen, Frederiksberg. Oplægsholdere er Maria Techow og Ruth Juhl. Ruth Juhl har skrevet speciale med titlen: ”Staying Sane”, som afslutning på en Master of Disaster Management. I specialet har hun interviewet udstationerede fra flere forskellige organisationer med henblik på at undersøge, hvordan de udstationerede tog vare på sig selv, på hvilke områder der var behov for mere, og hvornår omsorgen for den enkelte var den enkeltes ansvar, og hvornår det var organisationens ansvar. Efter frokost er temaet ’Stress og stresshåndtering – fra organisation og teamleder til udstationeret medarbejder’ og indeholder en gennemgang af, hvad der er vigtigt for en teamleder og en organisation at være opmærksomme på, når en medarbejder bliver stressramt. Maria Techow underviser om dette. 

Netværksmøde: Lederens egen stil, onsdag d. 22. november, kl. 10-15:30, Katrinebjergvej 75, 8200 Århus. Ved udstationering, fjernledelse eller lokal teamledelse bliver samarbejdet i høj grad afhængigt af relationen mellem leder og udstationeret medarbejder, og dermed også af lederens egen stil og evne til at se sig selv ude fra og den anden indefra.  Et psykologisk begreb for dette er mentaliseringsevne. Dagen vil have fokus på en introduktion til mentalisering, på lederens mentalisering og betydningen af denne og på konkrete øvelser til at arbejde med mentaliseringsevne som leder. Underviser Maria Techow. 

Materialer:

 

 

 

 

TILMELDING TIL NYHEDSBEV

BESTIL NY MISSION

logo neg

BLIV OPDATERET PÅ:

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789