Julemærker

Dansk Missionsråd udgiver hvert år julemærker. Julemærkeindsamlingen, der finder sted i december, går til medlemsorganisationernes missionsarbejde. 

Julemærker 2017

Julemærkeark jpegI 2017 var årets julemærker fra Dansk Missionsråd er tegnet af zambiske børn fra Dream Factory Zambia, en organisation i Ndola, der drives med støtte fra Apostolsk Kirkes Mission. Dream Factory arbejder kristent og holistisk med at skabe et fundament for drømme ved at skabe rammer for kreativitet og visioner. Gennem blandt andet  kvindeprojekter, it-kurser, billedkundskabstimer og fodboldklubber  skaber Dream Factory rollemodeller og giver mennesker håb for en bedre fremtid.

Julemærkerne er tegnet af Jonathan, Samuel, Martha og John, der alle har været til billedkundskabstimer på Dream Factory. De er tegnet særligt til julemærkerne og tager udgangspunkt i børnenes forhold til julen og Juleevangeliet.

Det støtter vi

Overskuddet fra julemærkeindsamlingen går til medlemsorganisationernes missionsarbejde. Vi vil benytte lejligheden til at sige en stor tak fra DMR for støtte og forbøn for vores arbejde sammen i mission, og samtidig ønske en god adventstid til alle 

Bestilling

Eksemplarer af julemærkerne kan bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – gaver kan indbetales på DMR´s kontonummer: 4190 900 1883.

 Download 

Julemærkefolder - Julemærkerne 2017

TILMELDING TIL NYHEDSBEV

BESTIL NY MISSION

logo neg

BLIV OPDATERET PÅ:

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789