Arrangementer

DMR afholder løbende forskellige arrangementer for medlemsorganisationernes ansatte og frivillige og andre med interesse for kristen mission.

Hvis du ønsker mere information om forum eller enkeltarrangementer, så henvend dig til tovholderen på den anførte emailadresse. Hvis du ønsker at tilmelde dig, så sker tilmelding via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Deadline for tilmelding er som hovedregel 14 dage før arrangementet, men kontakt os gerne og hør, om der fortsat er ledige pladser.

Vil du høre og se (eller genhøre og gense) arrangementer, så søg blandt DMRs podcast på Soundcloud eller DMRs videoer på Vimeo.

Vil du have dit arrangement på listen, så send en kort beskrivelse og praktiske oplysninger til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til arrangementer. 

 

 

Marts

21. marts: Bogreception 'Økonomi og Kristendom ...Hvad Guds er'

Der vil være en præsentation af bogen ved redaktørerne Andreas Østerlund Nielsen, Jonas Adelin Jørgensen og Martin Ishøy, samt mulighed for spørgsmål og samtale, samt naturligvis et glas vin eller en vand.

Tid: 16-18
Sted: Forlaget Eksistensen, Frederiksberg Allé 10, 1820 Frederiksberg C.

28. marts:  KommunikationsERFA

Hvordan kan vi blive bedre til at bruge sociale medier i vores kampagne- og fundraising? Oplæg v. Tobias Egmose.

Tid: 10-16
Sted: Torvet, Katrinebjergvej 75, Århus N

Spørgsmål og tilmelding til Mette Høyer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

April:

10. april: Nordic Institute for Missiology and Ecumenism, NIME seminar

Tid: 10-19.
Sted: Lund, Sverige.

Spørgsmål og tilmelding til Jonas A. Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

30. april: DMR repræsentantskabsmøde, samt fælles DMR og DMRU-årsmøde.

10:30-13:00 Repræsentantskabsmøde hvor DMR’s aktiviteter og regnskab gennemgås, og hvor der er plads til og mulighed for diskussion af, hvordan DMR skal udvikle sig i det kommende år. Der er desuden valg til bestyrelsen for DMR.
14.00-16.00: Fælles DMR- og DMRU-seminar om ’fortalerskab’. Fortalerskab er begrebet, som fastholder sammenhængen mellem hvad kirken er og hvad kirken gør. Som fortaler er kirken bisidder og forsvarer for dem, hvis ret er trådt under fode. Samtidigt holder den profetisk magthaverne ansvarlige i forhold til deres opgave, nemlig at sikre orden og ret i samfundet, for at staten må besinde sig på sin opgave. Leder af Frikirkenet Tonny Jakobsen og OAIC leder Nicta Lubaale giver deres bud på hvor kirken bør stille sig ift. disse to roller.

Sted: Vejle Center Hotel, Villy Sørensens Plads 3, Vejle.

Tilmelding senest 26. marts her.

Maj:

23. maj: Øko-erfa: ”Opfølgning på ændrede dagpengeregler og GDPR”

Tid: 12-16
Sted: Århus

Spørgsmål og tilmelding til Johnny Lindgreen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

30. maj-2. juni: Himmelske Dage - Mød DMR i Verdensmålscafeen

Sted: Herning Bibliotek

Se det fulde program for Himmelske Dage på https://www.himmelskedage.dk/ eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information om Dansk Missionsråds deltagelse.

Juni:

13.-16. juni:    Folkemødet på Bornholm: Mød DMR i 'Mellem Himmel og Jord'-teltet. Program følger.

August:

23. - 27. august: IAMS Europe missionskonference

Sted: Skt. Augustin, Tyskland.
Spørgsmål og tilmelding kontakt Jonas A. Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

28. august: Forum for Udsendte og Familier, ”Udsendelse af unge volontører”

Tid: 10-16
Sted: Århus

Tilmelding til Maria Kofoed Techow på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

November:

13. november: Forum for Udsendte og Familier, ”Den gode screeningsproces”

Tid: 10-16
Sted: Diakonissestiftelsen

Tilmelding og evt spørgsmål kan rettes til Maria Kofoed Techow på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil Ny Mission

logo neg

Følg med på

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789