Modtag støtte

Dansk Missionsråd forvalter to legater hvoraf det ene kan søges: 

Aktionsfond til Kristelig U-landshjælp og Økumenisk Kirketjeneste (AUK)

AUK-fonden har som formål at ’virke for arbejde, der udøves her i landet eller i udlandet ud fra kristelige og økumeniske synspunkter’ (§2). Af fondes midler kan der ydes støtte til diakonalt arbejde, udsendelse af missionærer, aflønning af sydpartneres ansatte (§2). I forbindelse med opløsningen skal fondens aktiver uddeles i forhold til formålsbestemmelsen.

Fonden er gennem en årrække blevet administreret af Dansk Missionsråds forretningsudvalg (formand og næstformænd for bestyrelsen). Gennem de seneste år er fondens afkast blevet uddelt til ansøgninger med fokus på korttidsudsendte, partnerskab og kommunikation af mission til bagland.

Læs mere om legatet, ramme og guidelines - se fundats her.

 

Vær opmærksom på, at fonden overfører midler via NemKonto.

Legat for gamle Kristne Missionærer

Legat for gamle Kristne Missionærer (kan IKKE søges men uddeles efter behov af Dansk Misssionsråds bestyrelse): Et antal portioner er årligt til uddeling blandt gamle, værdige og trængende missionærer fra Dansk Missionsråds medlemsorganisationer. Læs mere om legatet i dets fundats - se fundats her  

Enkeltstående projekter

Dansk Missionsråd modtager derudover gerne ansøgninger til konkrete enkeltprojekter, som er relateret til missionsarbejdet i danske missionsorganisationer. Henvendelse bedes rettet til generalsekretær Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil Ny Mission

logo neg

Følg med på

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789