DMR repræsentantskabsmøde april 2020

Husk at sætte kryds i kalenderen, når DMR afholder repræsentantskabsmøde tirsdag den 28. april 2020 fra kl.10:30-13:00 på Vejle Center Hotel, Villy Sørensens Plads 3, Vejle.

Mødet arrangeres i samarbejde med DMR-U og indeholder både en forretnings- og seminardel. I modsætning til forrige år ligger hele seminardelen om eftermiddagen den 28. april og er altså ikke spredt ud over to dage. Seminarets program er todelt, hvor første del består af en skarp drøftelse af emner, der har fælles interesse. Anden del består i en kort præsentation og en paneldrøftelse.

DMR glæder sig til at se medlemmer til gode drøftelser og spændende seminarer.

Tilmelding og punkter til dagsorden
Ønsker I punkter optaget på dagsordenen, skal I meddele forslag til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag den 6. april 2020. Endelig dagsorden og bilag til repræsentantskabsmødet vil herefter blive udsendt og være tilgængelig på DMR’s hjemmeside fra tirsdag den 14. april. Forslag til kandidater til bestyrelsen kan fremsendes til formand Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Bestyrelsen fremlægger en liste med forslag til kandidater, som udsendes med den endelige dagsorden. I løbet af marts måned får medlemmer en ny skrivelse med en opdateret dagsorden og en mulighed for tilmelding til repræsentantskabsmødet.

Læs mere om repræsentantsskabsmødet her, hvor du også finder dagorden samt uddrag fra DMR's vedtægter om repræsentantskabets møder.

SIDSTE NYT

DMR’s forholdsregler i forbindelse med corona-virus

Mandag, 16. Marts 2020

  DMR’s forholdsregler i forbindelse med corona-virus DMR har med...

Husk at sætte kryds i kalenderen!

Tirsdag, 10. Marts 2020

  DMR repræsentantskabsmøde april 2020 Husk at sætte kryds i...

Ny generalsekretær i Dansk Missionsråd

Tirsdag, 26. November 2019

Henrik Sonne Petersen er ny generalsekretær for Dansk Missionsråd Henrik...

Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil Ny Mission

logo neg

Følg med på

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789